PRESS

 
 
CITTA MAGAZINE - 13 APRIL 2019

CITTA MAGAZINE - 13 APRIL 2019

CITTA MAGAZINE: HET WALHALLA VAN SAKE EN THEE

Toveren met sake en thee. Atelier Morel verheft foodpairing tot kunst in labo Stadsbrouwerij De Koninck.

Stadsbrouwerij De Koninck is een stel bewoners rijker. Meester-mixologist Paul Morel en partner Farah Soeleimansjah toveren met thee, sake, sherry, cocktails en ander lekkers. Het pairen van food en drinks hebben ze tot kunst verheven in het voormalige labo van de brouwerij. Theeexperte Farah Soeleimansjah en Paul Morel, die zijn cocktailtalent bijschaafde in restaurants The Jane en Pure C, zetten er samen unieke proefevents op.

Lees meerATV op bezoek: wat is de link tussen japan, chefs, cocktails, thee en sake?

Klik op de video om te ontdekken wat Sandrine te zeggen heeft over de cocktails van Paul en wat er zo speciaal is aan een theeboer!

ATV Relax - 18 mei 2019


het laatste nieuws ONTDEKT 5 zomercocktails

Ook Het Laatste Nieuws was benieuwd naar onze zomercocktails. Lees het volledige artikel hier: https://www.hln.be/nina/nina-kookt/5-zomercocktails-om-te-drinken-tijdens-je-volgende-bbq~a840d3c5

HET LAATSTE NIEUWS - 20 JULI 2019

HET LAATSTE NIEUWS - 20 JULI 2019


Het Nieuwsblad

Het Nieuwsblad

FLAIR - APRIL 2019

FLAIR - APRIL 2019

VENUEZ COVERS ATELIER PAUL MOREL & THE NOODLE AGENCY

Venuez 53 - Juli 2019


KNACK WEEKEND: Antwerpen verwelkomt atelier voor toonaangevende experimenten met sake en thee

De site van de Stadsbrouwerij De Koninck in Antwerpen is een culinair experiment rijker. De plek waar hoptechnieken zich in de jaren vijftig volop ontwikkelden, maakt nu plaats voor cocktails, sake, thee en hapjes. Drankenspecialist Paul Morel en zijn rechterhand Farah Soeleimansjah bundelen hun krachten in Atelier, waar conceptuele avonden centraal staan.

Lees meer

WEEKEND KNACK - 15 APRIL 2019

WEEKEND KNACK - 15 APRIL 2019


DE MORGEN - MEI 2019

DE MORGEN - MEI 2019

BROUWERIJ DE KONINCK STELT PAUL MOREL EN FARAH SOELEIMANSJAH VOOR

MEESTER-MIXOLOGIST PAUL MOREL OPENT NIEUW ATELIER IN ANTWERPEN

Je kent Paul Morel misschien niet persoonlijk, maar de kans is groot dat je al wel eens een cocktail van hem hebt geproefd. Paul Morel is de edele kunst van het cocktailmixen meester. Met zijn ‘Atelier Paul Morel’ tovert hij specialty drinks op maat voor toprestaurants en bedrijven. Hij ontwikkelde zijn talent bij Pure C en The Jane onder leiding van Sergio Herman en deed ervaring op in onder andere Chicago, Barcelona en Japan. Ook de cocktails die je proeft in Tomorrowland restaurant Mesa zijn van zijn hand.

Begin april opent de drankenspecialist en consultant zijn eigen atelier, op de site van Stadsbrouwerij De Koninck in Antwerpen. Samen met zijn partner Farah Soeleimansjah zetten ze hier elke maand hun deuren open voor conceptuele avonden rond cocktails, sake, thee en aangepaste food formules. Maar evengoed op afspraak en wie wil kan de ruimte ook afhuren voor een privé ervaring.

Lees meer